Traditional Catalan food
Esmorzars de forquilla in Barcelona
Quality local wines
We offer you wines from our territory, as well as from Rioja, a small land with great wines to which we are linked by family ties.

Homemade drinks
From homemade fruit juices to the Dalston coffees that are all the rage in Barcelona, we offer you quality drinks from responsible local businesses.

Cooked by an exceptional chef
I have been in the kitchens of many Michelin starred restaurants: Saüc (Barcelona), La Cuina de Can Pipes (Girona) and Chiberta (Paris).
I then created my own restaurant, Bambarol (Barcelona), before selling my shares to embark on the traditional and convivial adventure of Animic.
It is with my mastery and my experience that I decide on the menu of the day and prepare your plates.
The human is important to me and I put it at the heart of my Animic restaurant so that you feel at home there. I have a team that I have worked with for over 10 years.
Come and taste the flavors of Catalonia
8 am a 5 pm, de dilluns a divendres
Carrer de Londres, 87, 08036 Barcelona

Els millors esmorzars de forquilla de Barcelona
« Tot és boníssim i proper, incloent el torrat de Dalston Coffee. Amb una forquilla així, si us plau, estalvieu-vos l’excusa de la disfressa de lycra i la bicicleta »

Los restaurantes de moda en Barcelona que debería conocer
« Tiene terraza, "take away" y vinos del territorio para empezar el día de la mejor forma posible. No pienses en tu desayuno tradicional, piensa más en los "esmorzars de forquilla" catalanes que son, precisamente, los que aquí se proponen »

Un nuevo espacio para desayunos de cuchara
« ¿Por qué no una deliciosa terrina de pies de cerdo con judías de Santa Pau o una buena capipota (una pizca más de garra)?
Un acierto para un cocinero como Ferrer, que controla los guisos y la cocina sencilla y sabrosa »

The 10 Hottest Restaurants In Barcelona in 2021

Los 10 mejores restaurantes de Barcelona en 2022
« El restaurante Anímic apuesta por un concepto gastronómico que pone el énfasis en los desayunos y las posibilidades que esta comida ofrece, con propuestas como bocadillos, elaboraciones con huevo o los guisos »

'Anímic', desayunos sin tonterías
« Empezar el día llenando el buche con un guiso contundente. Es la fórmula que propone el chef Albert Ferrer en su último proyecto: 'Anímic' »
